We zijn er bijna.............

Wat gaat het hard. Door het mooie weer zien wij de kersen bijna dagelijks van kleur veranderen. Vorige week hadden we iedere dag wel een ander tintje rood en de laatste dagen is ook de kleur paars steeds meer in opkomst. Voorzichtig hebben wij de eerste kersen dan ook al geproefd en wij kunnen alvast verklappen, dat het weer een zeer smaakvol kersenseizoen belooft te gaan worden.

 

Aangezien ook voor de komende week heerlijk zomerweer wordt opgegeven, zullen de kersen nog verder kleuren en helemaal op smaak komen. Onze verwachting is dan ook dat aankomend weekend (9 en 10 juni) het kersenseizoen 2018 gaat beginnen. Houd onze website goed in de gaten, hierop zullen wij later deze week aankondigen wanneer we daadwerkelijk starten met het verkopen van de kersen.   

 

Want we zijn er bijna................, maar nog niet helemaal.

 

Tot in de kersentijd!!!