Een goed begin is het halve werk

Een goed begin? Zeg maar gerust een fantastisch begin! Wat een drukte en wat veel bekende gezichten die we weer hebben mogen begroeten. Mede door het mooie weer kunnen wij spreken van een zeer geslaagd openingsweekend. 

 

Het was zelfs zo druk, dat de plukkers het niet voor konden blijven; met als resultaat dat wij zowel zaterdag als zondag aan het einde van de middag volledig waren uitverkocht.

 

En dan te bedenken dat we vrijdagochtend nog een valse start kenden met regen. Mede hierdoor viel de oogst van de Vallery Chkarlov helaas erg tegen. Dit ras is namelijk erg gevoelig voor de regen waardoor een groot percentage gescheurd was. 

 

Waar we dus helaas de Vallery Chkarlov niet aan iedereen aan konden bieden, was dit gelukkig wel het geval met de Burlat. Deze klassieker van het eerste uur stelt nooit teleur en is een mooie opmaat voor alle rassen die nog gaan komen. Houd onze site dan ook goed in de gaten om geen ras te missen.

 

Rest ons niks anders om u van harte uit te nodigen om de komende weken onze boomgaard te bezoeken en te genieten van de grootste en lekkerste kersen van de Betuwe. Welkom in de kersentijd!!!