Zelf kersen plukken tijdelijk niet mogelijk

Het tweede weekend van dit kersenseizoen hebben wij weer achter de rug. Een weekend waarin de Merchant de plek van de Burlat heeft overgenomen als kers in de verkoop. En ondanks dat het weer het zondag een beetje af liet weten, was het een druk weekend.

 

Zowel zaterdag als zondag was de boomgaard vol met mensen die zelf hun eigen kersen wilden plukken. Want zeg nu eerlijk, wat is er leuker dan uw eigen kersen plukken? En dat zeker op Vaderdag, een dag om er lekker met de hele familie op uit te gaan.

 

Het probleem is wel dat we op dit moment geen rijpe kersen meer aan de bomen hebben hangen in de boomgaard aan de Kornedijk. Het is nu wachten tot de volgende rassen (Samba en Grace Star) rijp genoeg zijn om te plukken. Helaas is het daarom nu even niet mogelijk om zelf kersen te plukken. Zodra het weer mogelijk is om uw eigen kersen te plukken, laten wij dat uiteraard weer via de website weten.

 

Er zijn nog wel kersen in de verkoop

Dat het even niet mogelijk is om uw eigen kersen te plukken, betekent niet dat er geen kersen gekocht kunnen worden. Vanuit de andere boomgaard kunnen er dagelijks genoeg kersen worden aangeboden om u van genoeg kersen te voorzien.