Nieuwe week, nieuwe rassen

We gaan alweer beginnen aan de derde week van dit kersenseizoen. Een week waarin we gaan beginnen aan het middensegment met maar liefst 3 verschillende rassen die in de verkoop gaan.

 

De Merchant is op

 

De afgelopen week was het alleen de Merchant die verkrijgbaar was in de Kersenhut. Maar in de loop van de zondagmiddag werd duidelijk dat deze kers bijna op was en dat we over moesten gaan op het volgende ras. 

 

Samba, Korvik & Grace Star   

Dit zijn de rassen die u de komende week aan zult treffen in de Kersenhut. Waarschijnlijk niet allemaal tegelijk, maar wij doen ons best om in ieder geval twee soorten tegelijkertijd in de verkoop te hebben. Wilt u wat meer weten over deze rassen, lees hier meer.

 

Zelf kersen plukken

Met ingang van vandaag is het ook weer mogelijk om zelf kersen te plukken. Het is echter wel zo dat er qua aantallen niet zo heel veel kersen hangen. Zelf plukken om het kersengevoel te ervaren is daarom wel mogelijk, maar alleen voor 1 of 2 kilootjes. Grote hoeveelheden zijn helaas dit jaar niet meer mogelijk door de beperkte hoeveelheid kersen. We willen graag de mensen die het kersengevoel willen ervaren verwelkomen en niet wegsturen omdat de bomen al leeg zijn.