We hebben weer Kordia!!!!!

Na een kleine week voornamelijk de Grace Star in de verkoop te hebben gehad, hebben we gisteren de laatste kilo's van dit ras aan de man gebracht. Hiermee zijn we ook meteen aan het einde gekomen van de rassen in het middensegment.

 

Kordia in de verkoop

Met ingang van vandaag (zondag 1 juli) beginnen we daarom met het plukken en de verkoop van de Kordia. Door velen gezien als dé kers onder de kersen. Vanwege de volle smaak en het stevige vruchtvlees is dit voor velen de kers waar het hele jaar al naar wordt uitgekeken.

 

Het einde komt al in zicht

Het zal u niet zijn ontgaan dat het allemaal erg snel gaat dit seizoen. Door de mindere oogst denken wij een week eerder klaar te zijn met het seizoen dan normaal. Voor mensen die van verder weg komen en het bezoek echt in moeten plannen, raden wij dan ook aan om daar niet al te lang meer mee te wachten.