Regina in de verkoop en het einde van het kersenseizoen

Nog geen 7 dagen nadat wij zijn begonnen met het plukken en verkopen van de Kordia, moeten wij helaas alweer aankondigen dat ze helemaal op zijn. Door de mindere oogst en het warme weer, hebben wij deze geliefde kers korter in de verkoop gehad dan u gewend bent.

 

Nu alleen nog maar de Regina 

Nu wij de Kordia achter ons laten, is er maar één ras over tot aan het einde van het kersenseizoen, de Regina. De koningin onder de kersen. Een zoete, paarse en stevige kers. Bij velen onder u bijna net zo geliefd als de Kordia. Wij zijn al begonnen met het plukken van deze heerlijke kers en deze is vanaf heden verkrijgbaar in de Kersenhut.

 

Eind van het kersenseizoen

Dat we begonnen zijn met het plukken van de Regina, betekent ook dat we bijna aan het einde zijn van het kersenseizoen 2018. Wij zullen in ieder geval dit weekend (7 & 8 juli) nog genoeg kersen hebben, maar hoe lang het daarna nog gaat duren durven wij niet te voorspellen.

 

Mocht u nog van plan zijn om de boomgaard dit kersenseizoen nog te bezoeken, wacht dan niet te lang. Want na het weekend bent u mogelijk te laat.