Het kersenseizoen 2018 is over

Veel eerder dan verwacht en ook veel eerder dan u van ons gewend bent, hebben wij onderstaand bord weer geplaatst bij de ingang van de Kersenhut. Want met het plukken van de allerlaatste kersen, is maandag 9 juli een einde gekomen aan het kersenseizoen 2018. 

 

Door de mindere oogst en het aanhoudende warme weer was dit kersenseizoen bijna twee weken korter dan de afgelopen jaren het geval was. Later zullen wij hier op de website uitgebreid terugblikken op het afgelopen kersenseizoen.

 

Rest ons voor nu niets anders dan u hartelijk bedanken voor de vele bezoeken aan onze boomgaard. Wij waren verheugd en blij velen van u weer te mogen begroeten en wij kijken er alweer naar uit om u volgend jaar weer in onze boomgaard te mogen verwelkomen.

 

Veel liefs,

 

Familie Hakkert