Eerste Pinksterdag geen kersenverkoop

Niet helemaal de start van het kersenseizoen waar we op gehoopt hadden, maar soms lopen dingen anders dan verwacht. Doordat we de afgelopen dagen te weinig zonuren hebben gehad zijn de kersen niet hard genoeg gerijpt. Hierdoor hebben we niet genoeg kunnen plukken om het gehele Pinksterweekend open te kunnen zijn. Tot onze eigen teleurstelling hebben we dan ook besloten om op eerste Pinksterdag de Kersenhut niet te openen voor de verkoop van kersen. 

 

Nu hopen wij op een mooie zonnige eerste Pinksterdag zodat de kersen flink kunnen aanrijpen. Het is dan ook ons voornemen om aanstaande maandag (2de Pinksterdag) om 11 uur de Kersenhut weer te open en de verkoop te herstarten.

Graag begroeten wij u vanaf aanstaande maandag in de boomgaard, want de kersentijd is aangebroken!!!