We zijn begonnen, maar het aanbod is beperkt

Gisteren, 7 juni, is het kersenseizoen 2019 voor ons officieel begonnen met het plukken van de eerste kersen. Bij zowel de Burlat als de Vallery Chkarlov, hangen er rijpe kersen aan de boom die geschikt zijn om te consumeren. Met deze twee rassen beginnen wij dan ook met de verkoop in de Kersenhut aan de Kornedijk.

 

Het aanbod is beperkt!!!

Eerder deze week hadden wij goede hoop dat we dit Pinksterweekend al meer dan genoeg kersen zouden hebben om in alle vraag te kunnen voorzien. Helaas valt het in werkelijkheid allemaal wat tegen. Doordat we de afgelopen dagen minder zonuren hebben gehad dan verwacht, gaat het rijpingsproces ook langzamer dan verwacht. Zoals u op de onderstaande foto's kunt zien hebben de kersen bijna allemaal een mooie rode kleur, maar hebben ze nog een paar dagen zon nodig om echt goed op smaak te komen.

Komt u van ver, belt u eerst

Wij gaan wel gewoon open, maar durven dus niet te garanderen ook het gehele Pinksterweekend open te zijn. 

Mocht u van ver komen of juist een grotere afname willen, neemt u dan eerst contact met ons op. Er is tenslotte niets zo vervelend als na een lange reis voor een dichte Kersenhut te staan, of aan de Kersenhut te horen te krijgen dat wij niet aan uw vraag kunnen voldoen. Kijkt u onder contact op deze website voor de telefoonnummers.