Laat die zomer maar komen!

Regen, wind en nog meer regen doet ons de laatste dagen denken dat het alweer herfst is. Gelukkig is dat niet het geval, maar zomer is het allerminst.

 

Dit is ook goed terug te zien in de boomgaard. De kersen rijpen minder snel dan normaal het geval zou zijn en helaas scheuren er ook een groot aantal. Gelukkig hangen de meeste kersen onder de zeilen waardoor ze beschermd zijn tegen het hemelwater.

 

Dit weekend zullen we vooral de Burlat in de verkoop hebben en nog een laatste restje van de Vallery Chkarlov. De volgende rassen hebben nog een flink aantal zonuren nodig voordat ze rijp genoeg zijn om te kunnen plukken. Dus laat de zomer maar komen met zonovergoten dagen en weinig regen!

 

P.s. bent u nog op zoek naar een leuk Vaderdag geschenk? In de Kersenhut vindt u leuke kersenpakketjes, of kunt u deze zelf samenstellen. Want zeg nou zelf, welke vader wordt er nu niet blij van heerlijke Betuwse kersen?!?