De laatste Merchant en eerste Korvik in de verkoop

Met het ingaan van alweer het vijfde kersenweekend is het tijd voor een wisseling van rassen in de Kersenhut. Vandaag (zaterdag 6 juli) worden de allerlaatste Merchant geplukt en na verwachting ook meteen verkocht. Dus mocht u een groot liefhebber zijn van de Merchant, dan is vandaag de laatste dag om nog een lekker bakje te komen halen.

 

In tegenstelling tot de Merchant zal de Korvik vanaf vandaag juist zijn intrede doen. Deze grote, donkere en zoete kers wordt ook wel gezien als het kleine broertje van de Kordia. Het vormt dan ook de opmaat voor wat we u later in het seizoen gaan aanbieden. Overigens is het goed om te weten dat de hoeveelheid Korvik beperkter is dan dan bijvoorbeeld de Merchant was. Wacht dan ook niet al te lang met een bezoekje aan onze boomgaard als u deze heerlijke kers niet wilt mislopen.