Korvik, Samba en Grace Star

Dit zijn de drie rassen die de komende week verkrijgbaar zijn in de Kersenhut aan de Kornedijk. Beetje afhankelijk van het moment heeft u kans dat u ook daadwerkelijk kunt kiezen uit deze drie rassen als een kilo (of meerdere) komt kopen.

 

Voor degene onder u die graag zelf hun eigen kersen plukken zijn het ook goede tijden om een bezoekje te brengen aan de boomgaard. Op dit moment is het ook mogelijk om alle bovengenoemde rassen zelf te plukken. En dat is iets waar vele van u gretig gebruik van hebben gemaakt.

 

Voor het eerst, voor zover wij weten, waren er zoveel "zelf plukkers", dat de auto's zelfs voorbij de bocht geparkeerd stonden. Uiteraard zijn we verheugd te zien dat er zoveel mensen het echte kersengevoel komen beleven. Voor iedereen die ook nog zijn/haar eigen kersen wilt plukken, raden wij aan om ergens de komende 14 dagen de boomgaard te bezoeken. Wij kunnen namelijk niet garanderen dat het daarna ook nog mogelijk is om uw eigen kersen te plukken.