Grote Kordia en heerlijke Grace Star

Heeft u die heerlijke, grote, dikke, fantastische Kordia al geproefd? Sinds afgelopen weekend is deze verkrijgbaar in de Kersenhut. De Kordia is dit jaar nog groter en lekkerder dan voorgaande jaren, omdat deze rustig aan heeft kunnen rijpen. Dit in tegenstelling tot bijvoorbeeld vorig jaar. Toen werden de kersen, mede door het droge en warme weer, te snel rijp. Met als gevolg dat de kersen kleiner bleven en minder op smaak kwamen.

 

Het kan natuurlijk zijn dat de Kordia niet helemaal uw smaak is, smaken verschillen tenslotte. Niet getreurd, want naast de Kordia hebben we ook prachtige Grace Star in de verkoop. In al die jaren dat wij ondertussen kersen verkopen is de Grace Star nog nooit zo groot en smaakvol geweest als dit jaar. Wij nodigen u dan ook van harte uit om een bezoekje te brengen aan onze boomgaard, om deze heerlijke kersen te proeven.