De laatste kersenweek is aangebroken

Afgelopen zaterdag was het zover, ons laatste kersenras, de Regina, verscheen op de verkooptafel in de Kersenhut. Dit betekent dan ook meteen dat we begonnen zijn aan de laatste verkoop week van het kersenseizoen 2019. Aankomende zondag (4 augustus) zullen wij aan het einde van de middag voor de laatste keer het net naar beneden doen en het hek sluiten. Maar tot die tijd hebben wij nog voldoende kersen om aan alle vraag te kunnen voldoen.

 

Naast de al eerder vermelde Regina zullen wij de komende dagen ook nog Kordia in de verkoop hebben. Mocht u nog graag een bakje Kordia willen, dan moet u wel snel zijn. Die zijn reeds allemaal geplukt en wordt alleen nog vanuit de voorraad verkocht. De Regina hebben we uiteraard nog tot en met aankomende zondag.

 

Graag ontmoeten wij u allemaal nog één keer in de kersenboomgaard aankomende week. Want voor we het weten is het kersenseizoen voorbij en moeten we weer ruim 10 maanden wachten tot de volgende oogst.