De netten worden gesloten, deel 2

Nadat vorig weekend al de netten gesloten werden over de boomgaard aan de Groeneweg, was afgelopen vrijdag de boomgaard aan de Kornedijk aan de beurt. In tegenstelling tot het net aan de Groeneweg, bestaat dit net niet uit losse delen maar uit één geheel van maar liefst 13.000 m2. U zult begrijpen dat we hier vereende krachten en gunstig weer voor nodig hebben om het goed op zijn plaats te krijgen.

 

Dit jaar werkte het weer helaas niet helemaal lekker mee. Voor het goeie stond er net iets te veel wind en kwam die uit de verkeerde hoek. Hierdoor schoof het net teveel naar de zijkant van de boomgaard, waardoor we moeite hadden om het overal aan de grond te krijgen. Maar met de vereende krachten lukte het toch om het net overal vast te leggen.    

 

Dit jaar heeft Ab Donker het hele spektakel vast gelegd op de gevoelige plaat. Onderstaand vindt u een kleine selectie van de foto's. Meer foto's vindt u bij foto's en video's onder Het Bedrijf, u kunt ook hier klikken om meteen door te gaan naar die pagina.