Vrijdag start de kersenverkoop!!!!!!!

We hebben er weer bijna een jaar op moeten wachten, maar aankomende vrijdag (12 juni) start dan eindelijk het kersenseizoen 2020. Vanaf 9.00 uur heeft u de mogelijkheid om de heerlijke rood/paarse lekkernij te komen proeven en te kopen.

 

Uiteraard is ook dit jaar de Burlat weer het eerste ras dat rijp is om gegeten te worden. Is deze kers uw favoriet of loopt het water u bij iedere gedachte aan kersen in de mond, dan heten wij u aankomend weekend weer van harte welkom in onze boomgaard aan de Kornedijk (tegenover nummer 15) in Buren.

 

In verband met de Corona pandemie hebben wij wel een aantal regels en voorschriften opgesteld, die u kunt vinden bij het betreden van de boomgaard. Wij verzoeken u allen om deze regels in acht te nemen en de aanwijzingen van het personeel op te volgen. 

 

Wij hebben er in ieder geval weer erg veel zin in en hopen velen van u de komende weken weer in goede gezondheid te mogen ontmoeten. Tot in de Kersentijd!!!!!!