Laatste Merchant, eerste Korvik en Grace Star

De eerste twee weken van het kersenseizoen 2020 zitten er weer op. Weken die om zijn gevlogen. En wat hebben wij al veel mensen mogen ontmoeten. Bekenden die onze boomgaard al vele jaren bezoeken, maar ook nieuwe gezichten die de weg naar de boomgaard voor het eerst hebben gevonden.

 

Dat we al twee weken onderweg zijn houdt ook in dat de eerste rassen inmiddels geplukt en verkocht zijn. Zo zijn de bomen van de Burlat en Samba alweer leeg. De Merchant gaat ook al als een speer, deze zullen we dit weekend voor het laatst in de verkoop hebben. Op=op! 

Met het afscheid nemen van de eerste rassen, zeggen we tegelijkertijd 'Hallo' tegen nieuwe rassen. 

Vanaf morgen hebben wij de Korvik en de Grace Star in de verkoop. 

 

Zien we u snel weer?!?