Het einde van het kersenseizoen komt in zicht

Op 12 juni begonnen wij met het plukken van de eerste kersen van het kersenseizoen 2020. Waar we toen nog een volle boomgaard hadden met 8 rassen die nog allemaal geplukt moesten worden, is dat 6 weken later wel anders.

 

Nadat we eerder deze week al de laatste Kordia hebben geplukt (en ook al verkocht), gaat het ook hard met de Regina. En zoals u ongetwijfeld weet, is dit het laatste kersen ras van het seizoen. 

 

Zoals we nu kunnen inschatten plukken wij aanstaande zaterdag de laatste Regina. En daarmee ook meteen de laatste kersen van dit kersenseizoen. Met de hoeveelheid kersen die wij nog denken te gaan plukken de komende dagen, verwachten we in ieder geval nog tot en met aankomende zondag iedereen van kersen te kunnen voorzien.

 

Dus wenst u nog een allerlaatste keer van de allerlekkerste kersen te genieten dit jaar? Wacht dan niet te lang en breng uiterlijk aankomende zondag een laatste bezoek aan onze boomgaard aan de Kornedijk.