Wij hebben nog geen kersen!!!

Nu het eindelijk lekker warm weer is begint het bij steeds meer mensen te kriebelen, wanneer kunnen wij nu die lekkere kersen kopen en/of zelf plukken.

 

Helaas duurt het door het koude voorjaar allemaal wat langer voordat de eerste kersen rijp zijn. Wij verwachten pas in het weekend van 26 & 27 juni de eerste kersen te kunnen verkopen.

 

Vanwege alle berichten en telefoontjes die wij krijgen, snappen wij dat dit voor sommige mensen een teleurstelling is. Maar de natuur heeft echt de tijd nodig en uiteraard willen wij wel de grootste en lekkerste kersen van de Betuwe aan u verkopen. 

 

In het eerste weekend zal het nog niet mogelijk zijn om zelf uw eigen kersen te plukken. Voor de mensen die graag zelf hun eigen kersen plukken: Zelf je eigen kersen plukken is pas mogelijk vanaf het eerste weekend van juli.