Het kersenseizoen is begonnen

Afgelopen vrijdag, 25 juni om 13.00, is dan eindelijk het kersenseizoen 2021 begonnen. De komende weken is de kersenboomgaard aan de Kornedijk in Buren dagelijks geopend tussen 9.00 en 18.00 en op zondag van 11.00 tot 18.00.

 

Ook dit jaar starten we uiteraard met de pluk en de verkoop van het ras Burlat. Deze sappige kers is de eerste die rijp is. De komende weken zullen ook de andere rassen rijp worden en in de verkoop gaan. Hier op de website zullen wij geregeld een update geven als er weer een ander ras in de verkoop gaat, zodat u uw favoriete kers niet misloopt.

 

Zelf uw eigen kersen plukken is op dit moment nog niet mogelijk, daarvoor zijn er op dit moment nog te weinig rijpe kersen. Vanaf zaterdag 3 juli verwachten wij genoeg rijpe kersen aan de bomen te hebben hangen om iedereen zijn of haar eigen kersen te kunnen laten plukken.