Wij gaan weer open en hebben Kordia in de verkoop

Na een 5 tal dagen dicht te hebben gezeten in verband met te weinig rijpe kersen, gaan wij maandag 19 juli weer open. Vanaf 9 uur is het weer mogelijk om kersen te kopen in de Kersenhut aan de Kornedijk. En wat voor een kersen, het is namelijk de Kordia die op de verkooptafel verschijnt. Deze donkere, grote, stevige en vooral smakelijke kers, wordt door velen gezien als de favoriet onder de kersenrassen.

 

Geen zelfpluk meer mogelijk dit seizoen

We hebben het al vaker aangegeven hier op de site, dat het dit kersenseizoen niet meer mogelijk is om zelf uw eigen kersen te plukken in de boomgaard. We hebben dit jaar te weinig kersen om aan alle vraag voor het zelf kersen plukken te kunnen voldoen. Wij begrijpen dat dit een teleurstelling is voor degenen die juist voor de zelfpluk mogelijkheid naar onze boomgaard komen. Hopelijk hebben we volgend jaar een beter seizoen met meer kersen zodat dan een ieder van u wel weer zijn of haar eigen kersen kan plukken.