Het kersenseizoen gaat beginnen

De tenten zijn opgezet en de Kersenhut is ingericht, wij zijn er klaar voor om aan het kersenseizoen 2022 te beginnen. Vrijdag 10 juni vanaf 13.00 zijn de lekkerste kersen van de Betuwe weer verkrijgbaar in onze kersenboomgaard aan de Kornedijk tussen Buren en Buurmalsen.

 

We gaan, zoals elk jaar, weer van start met de Burlat. Een lekkere zoete en sappige kers. Die extra lekker smaakt omdat het voor velen de eerste kers is in 10 maanden tijd. Komt u ook proeven?

 

Zelf kersen plukken 

Ook dit jaar is het weer mogelijk om uw eigen kersen te plukken in de boomgaard. Wel zal in de eerste week het aanbod nog beperkt zijn, omdat er pas één ras rijp is. Dus mocht u van verder komen en graag uw eigen kersen willen plukken, dan is het misschien verstandiger om niet meteen in het weekend van 10 juni naar de boomgaard te komen. U kunt dan beter een weekje wachten, zodat er meerdere rassen rijp zijn en het aanbod groter is.