Regina en Kordia in de verkoop

Het is inmiddels alweer 6 weken geleden dat wij op 10 juni begonnen met de pluk en verkoop van de Burlat. Dit is de eerste van de 8 kersenrassen die wij telen in onze boomgaarden.

 

Nu 6 weken later zijn wij begonnen met de pluk van het 8ste en laatste ras, de Regina. De Regina is een zoete en stevige kers, de zoetste van de 8 rassen. Net als de Kordia is dit één van de favoriete rassen van vele kersenliefhebbers. Vrijdag 22 juli zal deze lekkere kers voor het eerst verkrijgbaar zijn in de verkoophut aan de Kornedijk. Daarnaast zal ook dit hele weekend de Kordia nog verkrijgbaar zijn.

 

Zelf Kersen plukken is nog altijd mogelijk

Omdat velen van u van ver komen, krijgen we dagelijks de vraag of het nog wel mogelijk is om zelf uw eigen kersen te plukken. Heel begrijpelijk dat u dit even checkt voor u komt. Voorlopig kunnen we iedereen gerust stellen, er hangen nog genoeg kersen om volop uw eigen kersen te plukken.

 

Verwachte verkoop laatste kersen: 31 juli

Hoewel er dus nog genoeg hangt, zijn we wel begonnen met de pluk van het laatste ras. Wilt u dus nog een keer een bezoek brengen aan de boomgaard, wacht dan niet al te lang. Voor nu is het de verwachting dat wij op zondag 31 juli voor het laatst dit jaar de boomgaard openen voor de verkoop van deze heerlijke lekkernij.