Het laatste kersenweekend van dit seizoen

Het is alweer een week geleden dat ons laatste kersen ras, de Regina, in de verkoop ging in onze verkoopkraam. Nu, een week later, beginnen de Regina bomen ook leeg te raken, wat betekend dat het kersenseizoen 2022 zijn einde nadert.

 

Dit hele weekend zullen we nog voldoende kersen hebben om iedereen te kunnen voorzien in de door hem of haar gewenste aantal kilo's, maar zondag 31 juli zullen wij aan het einde van de dag de boomgaard voor het laatst sluiten. Dus wilt u dit seizoen nog 1 keer genieten van deze heerlijke lekkernij, breng dan nog snel een bezoek aan onze boomgaard aan de Kornedijk. 

 

Zelf kersen plukken is het hele weekend nog mogelijk 

Er hangen nog genoeg kersen in de boomgaard aan de Kornedijk die u zelf kunt plukken. Het is misschien iets meer zoekwerk dan u de afgelopen weken gewend was, maar als u de takken optilt dan hangen er nog genoeg kersen onder de bladeren verscholen. Dus wilt u dit seizoen nog graag een keer uw eigen kersen plukken, dit weekend is het nog mogelijk.