De laatste dagen van dit kersenseizoen

Afgelopen weekend zijn wij begonnen met de pluk en de verkoop van de Regina. Dit is een heerlijke zoete en stevige kers en na de Kordia bij velen de favoriet (over de Kordia gesproken, deze is inmiddels helemaal uitverkocht). Helaas geldt ook voor dit ras dat we, net als bij alle andere rassen, een veel mindere oogst hebben dan normaal.

 

Bijkomend nadeel is dat wanneer we eenmaal aan de Regina beginnen, het seizoen ook bijna ten einde is. De Regina is namelijk het laatste ras wat wij in onze boomgaard telen. Dus wanneer we de laatste Regina geplukt en verkocht hebben, komt er geen volgend ras meer. 

 

We verwachten richting het einde van de week de laatste kersen te plukken. Afhankelijk van de voorraad kunnen we dan nog 1 of 2 dagen verkopen, maar op is op. Dus wilt u er zeker van zijn dat u niet voor een gesloten boomgaard komt te staan, wacht dan niet tot het weekend maar kom snel langs voor uw laatste bakje kersen.