Zaterdag om 13.00 start de verkoop van kersen

Het is bijna zover, het kersenseizoen 2024 staat voor de deur.

 

Aanstaande zaterdag, 8 juni, om 13.00 starten wij met de verkoop van onze overheerlijke rode lekkernij.

 

Zoals gebruikelijk zal de Burlat het eerste ras zijn die zich meldt op de verkooptafel in onze boomgaard aan de Kornedijk. De Burlat is een smaakvolle en sappige kers, een prima kers om het seizoen mee te beginnen.

 

Zelf plukken

Zo helemaal aan het begin van het seizoen zijn er nog niet genoeg rijpe kersen om ook het zelf plukken al aan te kunnen bieden. Dit is het eerste weekend dan ook nog niet mogelijk. Dus komt u speciaal voor het zelf kersen plukken naar onze boomgaard, dan kunt u beter nog even een week wachten. Zodra het zelf plukken mogelijk is laten wij dat op onze website weten.

 

Parkeren

Brengt u een bezoek aan onze boomgaard en bent u van plan om langer dan 5 minuten te blijven, dan verzoeken wij u om de auto te parkeren op het grasveld naast huisnummer 16. Gelieve de auto niet aan de dijk te parkeren, omdat dit het fietspad teveel blokkeert.

 

Wij gaan de komende dagen door met alle voorbereidingen om er weer een geweldig kersenseizoen van te maken. Hopelijk zien we u snel.