Verkoop

Van half juni tot eind juli verkopen wij onze grote, sappige, zoete kersen in onze verkoophut in de boomgaard aan de Kornedijk tussen Buurmalsen en Buren.

Naast kersen verkopen wij ook allerlei kersengerelateerde producten. Je kunt hierbij denken aan kersenjam, kersensap, kersensaus, fruithoning en leuke hebbedingetjes met kersen erop.

Kersen

Wij verkopen de kersen voor € 6,- de kilo. Naast een kilo in een bakje verkopen wij de kersen ook in rieten mandjes en houten kistjes. Klik op onderstaande link om alle verschillende verpakkingen te zien.

Bijproducten

Vers van de boom zijn kersen het allerlekkerste, maar u kunt er ook andere heerlijke producten van maken. Denk hierbij aan jam of kersernsaus. Deze producten zijn ook verkrijgbaar in de kersenkraam.

Arrangementen

Wat dacht u van een bezoek aan de kersenboomgaard als bedrijfsuitje of familiereünie. Laat het ons weten, dan zorgen wij ervoor dat de koffie klaar staat en dat u kunt genieten van een heerlijke kersen gebak. Ook zal één van onze teamleden u meenemen de boomgaard in en u alles vertellen over de kersenteelt.