Het kersenseizoen is voorbij
23. juli 2023
De allerlaatste kersen zijn geplukt en verkocht. Hiermee is een einde gekomen aan het kersenseizoen 2023.

De laatste kersen worden geplukt
20. juli 2023
Vrijdag 21 juli worden de laatste kersen van dit seizoen geplukt. Zaterdag laatste dag waarop kersen verkrijgbaar zijn in de Kersenhut.

De laatste dagen van dit kersenseizoen
17. juli 2023
Met de pluk en verkoop van de Regina zijn wij alweer toe het laatste kersen ras van dit seizoen. Wij verwachten nog een aantal dagen deze kers te plukken en te verkopen. Dus kom snel nog een langs de boomgaard voor een laatste bakje kersen.

De Kordia is er weer (maar wel zeer beperkt)
14. juli 2023
Vanaf heden is de Kordia weer verkrijgbaar in de Kersenhut in onze Boomgaard. Helaas hebben we ook van dit ras een veel mindere oogst dan de afgelopen jaren. De liefhebber zal er dan ook snel bij moeten zijn, wil hij/zij niet misgrijpen.

Wij gaan weer open!!!
02. juli 2023
Na een aantal dagen dicht gezeten te hebben vanwege onvoldoende rijpe kersen, gaat maandag 3 juli om 9.00 de Kersenhut weer open voor de verkoop van kersen.

Zelf kersen plukken niet mogelijk dit kersenseizoen
02. juli 2023
We beseffen ons dat het voor de vele kersenliefhebbers onder u een enorme teleurstelling zal zijn, maar het is dit kersenseizoen (zomer 2023) niet mogelijk om uw eigen kersen te plukken in onze boomgaard.

Helaas zijn wij even dicht! Update!!!!
29. juni 2023
Vanwege onvoldoende rijpe kersen zijn wij tijdelijk gesloten. We verwachten maandag 3 juli de verkoop weer te starten vanuit de Kersenhut.

Vanaf donderdag 21 juni is de Merchant verkrijgbaar in de Kersenhut
21. juni 2023
De laatste Burlat zijn geplukt en verkocht, nu is het tijd voor de Merchant.

Maandag begint het kersenseizoen
17. juni 2023
Nog twee nachtjes slapen en dan begint het kersenseizoen 2023. Op maandag 19 juni om 13.00 gaat De Kersenhut open voor de verkoop van de lekkerste kersen uit de Betuwe. Zoals ieder jaar zullen wij starten met het ras Burlat, een frisse en wat zachtere kers. Omdat we nog geen rijpe kersen in overvloed hebben, is het nog niet mogelijk om zelf uw eigen kersen te plukken. Wij verwachten dat dit pas vanaf begin juli mogelijk is. Dus komt u van ver en wilt u graag uw eigen kersen plukken, plan uw...

Nog eventjes geduld .............
07. juni 2023
De voorbereidingen op het nieuwe kersenseizoen zijn inmiddels op gang, maar de vraag die u allen heeft is natuurlijk: Wanneer start de verkoop en kunnen wij weer genieten van deze heerlijke lekkernij? Wij verwachten in het weekend van 24 en 25 juni genoeg rijpe kersen te hebben om De Kersenhut aan de Kornedijk te openen voor de verkoop van kersen.

Meer weergeven