De laatste dagen van het kersen seizoen
13. juli 2024
Inmiddels zijn we begonnen met het plukken en verkopen van de Regina. Dit is het laatste kersenras wat wij telen in onze boomgaard. Naar verwachting plukken wij woensdag de laatste kersen en zijn wij mogelijk aan het einde van de week helemaal uitverkocht.

Nog 3 dagen Kordia, daarna Regina
08. juli 2024
Is de Kordia uw favoriete kers, maar heeft u die dit seizoen nog niet gegeten (of zijn ze juist allemaal alweer op), dan heeft u nog een aantal dagen de tijd om langs te komen in de Kersenhut.

Dit seizoen geen zelfpluk meer mogelijk
08. juli 2024
Dit seizoen is het zelf plukken van uw eigen kersen niet meer mogelijk. Of we dit volgend jaar wel weer kunnen aanbieden, hangt mede af van de oogst.

KORDIA!!! KORDIA!!! KORDIA!!!
03. juli 2024
Is de Kordia uw favoriete kers, dan is dit het juiste moment om een bezoek te brengen aan onze boomgaard. Vanaf heden is deze verkrijgbaar in de Kersenhut.

Grace Star in de verkoop in de Kersenhut
25. juni 2024
De laatste kersen van het ras Merchant zijn geplukt en verkocht. Vanaf heden is de Grace Star verkrijgbaar in de Kersenhut.

Maandag en dinsdag geen zelfpluk mogelijk
23. juni 2024
In verband met een grote bestelling, hebben wij momenteel geen ruimte om het zelf plukken te faciliteren. Het is daarom niet mogelijk om maandag 24 en dinsdag 25 juni uw eigen kersen te plukken bij ons in de boomgaard.

Merchant in de verkoop
13. juni 2024
Vanaf vrijdag 14 juni is de Merchant verkrijgbaar in de Kersenhut. En bent u nog op zoek naar een leuk Vaderdag cadeau, dan bent u bij ons op het juiste adres.

Vanaf woensdag 19 juni is zelfplukken mogelijk
13. juni 2024
Vanaf 19 juni is het mogelijk om zelf uw eigen kersen te plukken in onze boomgaard. Picking your own cherries is possible from the 19th of june.

Zaterdag om 13.00 start de verkoop van kersen
05. juni 2024
Het is bijna zover, het kersenseizoen 2024 staat voor de deur. Aanstaande zaterdag, 8 juni, om 13.00 starten wij met de verkoop van onze overheerlijke rode lekkernij. Zoals gebruikelijk zal de Burlat het eerste ras zijn die zich meldt op de verkooptafel in onze boomgaard aan de Kornedijk. De Burlat is een smaakvolle en sappige kers, een prima kers om het seizoen mee te beginnen.

De kersen beginnen te kleuren
29. mei 2024
Bij de vroegste rassen zien we verschillende tinten rode en oranje kersen tussen de groene bladeren. Rijp zijn ze nog niet, maar de eerste eetbare kersen zullen niet lang meer op zich laten wachten. Zodra de kersen paars beginnen te kleuren, zullen wij laten weten wanneer de verkoop van deze lekkernij van start zal gaan.

Meer weergeven