Het kersenseizoen is voorbij
01. augustus 2022
De boomgaarden zijn leeg en de laatste kersen zijn over de verkooptafel gegaan. Na 8 weken waarin wij en ook uzelf volop kersen konden plukken, is het kersenseizoen 2022 nu toch echt ten einde gekomen.

Het laatste kersenweekend van dit seizoen
29. juli 2022
Dit hele weekend zullen we nog voldoende kersen hebben om iedereen te kunnen voorzien in de door hem of haar gewenste aantal kilo's, maar zondag 31 juli zullen wij aan het einde van de dag de boomgaard voor het laatst sluiten.

Regina en Kordia in de verkoop
21. juli 2022
Vanaf 22 juli hebben wij de Regia in de verkoop. Samen met de Kordia zal deze heerlijk zoete kers verkrijgbaar zijn in onze kersenboomgaard aan de Kornedijk. Ook is het nog altijd mogelijk om zelf uw eigen kersen te plukken.

De KORDIA is er weer!!!!
14. juli 2022
Al weken krijgen wij de vraag wanneer wij verwachten dat deze fantastische kers weer verkrijgbaar zou zijn in de verkoopkraam. We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk kunnen we volmondig zeggen: De KORDIA is er weer!!!!

Korvik in de verkoop
12. juli 2022
Vanaf vandaag, 12 juli 2022, is de Korvik verkrijgbaar in de verkoopkraam aan de Kornedijk.

Grace Star groter dan een 2 euro muntstuk
06. juli 2022
Vanaf vandaag hebben wij de heerlijke en grote Grace Star in de verkoop.

De eerste Merchant in de verkoop
23. juni 2022
Is de Merchant u favoriete kers of vindt u dit ras gewoon erg lekker, breng dan gerust een bezoekje aan onze boomgaard aan de Kornedijk. We verwachten dit ras zeker tot en met volgend weekend (2 en 3 juli) in de verkoop te hebben.

Het kersenseizoen gaat beginnen
09. juni 2022
Vrijdag 10 juni vanaf 13.00 zijn de lekkerste kersen van de Betuwe weer verkrijgbaar in onze kersenboomgaard aan de Kornedijk tussen Buren en Buurmalsen. We gaan, zoals elk jaar, weer van start met de Burlat. Een lekkere zoete en sappige kers. Die extra lekker smaakt omdat het voor velen de eerste kers is in 10 maanden tijd. Komt u ook proeven?

10 juni verwachte verkoop eerste kersen
31. mei 2022
Zoals u op de foto kunt zien beginnen de bomen van het eerste ras, de Burlat, nu echt rood te kleuren. Vanaf dit moment duurt het ongeveer nog een week voordat de eerste kersen paars kleuren en daarmee vol op smaak komen. Omdat wij er zeker van willen zijn dat er vanaf de start van het seizoen genoeg rijpe kersen op voorraad zijn, verwachten wij op vrijdag 10 juni voor het eerst de verkoopkraam te openen. Hoe laat dit zal zijn en eventuele overige informatie, zullen wij op een

Eerste kleur op de kersen
16. mei 2022
Het mooie weer van de afgelopen weken laat steeds meer zijn sporen achter in de natuur, zo ook bij ons in de kersenboomgaard. Waar 3 weken geleden de eerste kleine kersjes zichtbaar werden tussen de bloesem, hangen de bomen nu vol met snel groeiende vruchten en is zelfs de eerste kleur te zien op de vroegste rassen.

Meer weergeven