15. maart 2020
Wij zijn het hele jaar bezig met kersen, dat blijkt wel weer! Wij waren uitgenodigd om te jureren bij de IJsvak wedstrijd de 'Gouden IJsspatel' in Gorinchem op 2 maart. Deze wedstrijd draaide dit jaar om het lekkerste Kersen sorbetijs. Tijdens dit evenement mochten wij wat over kersen vertellen en natuurlijk al die ijsjes proeven en cijfers toekennen. Het is leuk te zien dat kersen het ingrediënt kunnen zijn van zo'n heerlijke zomerse lekkernij. Het IJscafé uit Nunspeet ging er uiteindelijk...

21. december 2019
Het jaar 2019 zit er alweer bijna op. Een jaar dat de boeken in gaat als het jaar met het langste kersenseizoen sinds wij zijn begonnen met de verkoop van kersen. Ruim 8 weken lang kon u iedere dag genieten van de grootste en lekkerste kersen van de Betuwe. In het midden van kersenseizoen beleefden wij ons mooiste moment, toen wij ons eerste kleinkind mochten begroeten. Een aanwinst voor de familie. En met een kersen moeder en appel/peren vader, kan het niet anders dan dit een echt fruit meisje...

05. augustus 2019
Na ruim 8 weken kersenverkoop is er afgelopen weekend een einde gekomen aan het kersenseizoen 2019. Hiermee is dit het langste kersenseizoen geworden sinds wij begonnen zijn met de verkoop van kersen aan de Kornedijk.

03. augustus 2019
Vandaag, zaterdag 3 augustus, worden de allerlaatste kersen van het kersenseizoen 2019 geplukt. Dit betekent dat tot en met zondag 4 augustus de laatste Regina's verkrijgbaar zijn in de Kersenhut. Dus wilt u nog één keer genieten van de lekkerste kersen, grijp dan nu nog uw kans. Graag begroeten wij u voor de laatste keer dit jaar in de kersenboomgaard aan de Kornedijk.

29. juli 2019
Vlak voor het sluiten van het kersenseizoen nog een lekker bakje kersen halen? Grijp nu nog snel uw kans en kom langs bij de Kersenhut.

24. juli 2019
Het einde van het kersenseizoen komt zo langzamerhand in zicht. Maar de komende 1,5 week is het nog feest, want de Regina is nog niet aan de beurt geweest. Hoe, wat, waar en wanneer, dat leest u hier.

17. juli 2019
Heeft u die heerlijke, grote, dikke, fantastische Kordia al geproefd? Sinds afgelopen weekend is deze verkrijgbaar in de Kersenhut.

12. juli 2019
De grootste en de lekkerste, dat zijn toch wel de kenmerken als we denken aan de Kordia. En vandaag zijn we begonnen met het plukken van deze Koningskers. Vanaf zaterdag 13 juli is deze verrukkelijke lekkernij verkrijgbaar in de Kersenhut aan de Kornedijk.

07. juli 2019
Dit zijn de drie rassen die de komende week verkrijgbaar zijn in de Kersenhut aan de Kornedijk. Beetje afhankelijk van het moment heeft u kans dat u ook daadwerkelijk kunt kiezen uit deze drie rassen als een kilo (of meerdere) komt kopen.

06. juli 2019
Met het ingaan van alweer het vijfde kersenweekend is het tijd voor een wisseling van rassen in de Kersenhut.

Meer weergeven