30. december 2018
2018 was voor ons het jaar met een mindere oogst dan wij de afgelopen jaren gewend waren. Door een korte bloeiperiode en vooral een warme en droge zomer, waren er minder kersen die ook nog eens sneller rijp werden. Gelukkig was de kwaliteit wel in orde, maar duurde het kersenseizoen twee weken korter dan u van ons gewend was. Vooruitkijkend op 2019 hopen wij uiteraard op een langer kersenseizoen, met meer kersen en minimaal dezelfde kwaliteit. We houden jullie ook dit jaar weer uitgebreid op de...
09. juli 2018
Veel eerder dan verwacht en ook veel eerder dan u van ons gewend bent, hebben wij onderstaand bord weer geplaatst bij de ingang van de Kersenhut. Want met het plukken van de allerlaatste kersen, is maandag 9 juli een einde gekomen aan het kersenseizoen 2018.

09. juli 2018
Wat is er fijner dan op een vrije zaterdag of zondag dwars door de prachtige Betuwe te fietsen en tijdens een tussenstop te genieten van een heerlijk bakje kersen? Deze vraag stelde de leden van Tourclub de Batauwers uit Tiel zich enkele jaren geleden ook.

05. juli 2018
Nog geen 7 dagen nadat wij zijn begonnen met het plukken en verkopen van de Kordia, moeten wij helaas alweer aankondigen dat ze helemaal op zijn. Nu wij de Kordia achter ons laten, is er maar één ras over tot aan het einde van het kersenseizoen, de Regina. Dat we begonnen zijn met het plukken van de Regina, betekent ook dat we bijna aan het einde zijn van het kersenseizoen 2018.
01. juli 2018
Met ingang van vandaag (zondag 1 juli) beginnen we met het plukken en de verkoop van de Kordia. Door velen gezien als dé kers onder de kersen. Vanwege de volle smaak en het stevige vruchtvlees is dit voor velen de kers waar het hele jaar al naar wordt uitgekeken.

27. juni 2018
Met pijn in ons hart moeten wij u teleurstellen. Zelf plukken is de rest van het seizoen helaas niet meer mogelijk. Wij hoopten vanuit de grond van ons hart dat we u die beleving nog konden geven. Dit is echter echt niet meer mogelijk gebleken. We hebben simpelweg niet meer genoeg kersen hangen in de boomgaard aan de Kornedijk.

25. juni 2018
We gaan alweer beginnen aan de derde week van dit kersenseizoen. Een week waarin we gaan beginnen aan het middensegment met maar liefst 3 verschillende rassen die in de verkoop gaan.
23. juni 2018
In onze boomgaard verkopen wij zelfgemaakte kersen sleutelhangers. De opbrengst van deze sleutelhangers gaat in zijn geheel naar Stichting Semmy. Deze stichting zet zich in voor het verlengen van de levens, en uiteindelijk genezen, van kinderen met hersenstamkanker. Op zondag kunt u bij ons in de boomgaard een lekker kopje koffie drinken vergezeld van een lekker kersencakeje. In plaats van hier geld voor te vragen, vragen wij u een donatie te doen voor Stichting Semmy.

18. juni 2018
Het tweede weekend van dit kersenseizoen hebben wij weer achter de rug. Een weekend waarin de Merchant de plek van de Burlat heeft overgenomen als kers in de verkoop. En ondanks dat het weer het zondag een beetje af liet weten, was het een druk weekend.

15. juni 2018
Hij hangt nu nog aan de boom, maar dat zal niet lang meer het geval zijn. Wij gaan namelijk beginnen met het plukken van de Merchant. In de loop van zaterdag 16 juni zal deze verkrijgbaar zijn in de kersenhut.

Meer weergeven