26. juli 2020
Na ruim 6 weken is er vandaag een einde gekomen aan het kersenseizoen 2020. Nadat wij gisteren (25 juli) de allerlaatste kersen hebben geplukt, zijn vandaag ook de laatste kersen de verkooptafel over gegaan in De Kersenhut.

23. juli 2020
Zoals we nu kunnen inschatten plukken wij aanstaande zaterdag de laatste Regina. En daarmee ook meteen de laatste kersen van dit kersenseizoen. Met de hoeveelheid kersen die wij nog denken te gaan plukken de komende dagen, verwachten we in ieder geval nog tot en met aankomende zondag iedereen van kersen te kunnen voorzien.

16. juli 2020
Beter dan dit gaat het niet worden. Want dit weekend hebben wij de koning en koningin onder de kersen rassen naast elkaar in de verkoop: de Kordia en Regina.

12. juli 2020
Dat we afgelopen week hebben aangekondigd dat dit weekend de Kordia in de verkoop zou gaan, dat hebben we geweten. Massaal kwam u allen om te proeven, te genieten en deze zalige kers te kopen. U kwam zelfs zo massaal op de Kordia af, dat we halverwege de zondagmiddag al door onze voorraad heen waren. Hierdoor waren wij genoodzaakt om snel naar de boomgaard aan de Groeneweg te rijden om een nieuwe voorraad te plukken. Het kan dus zijn dat u af en toe even moest wachten tot uw bestelling klaar...

09. juli 2020
Voor iedereen die halsreikend uitkijkt naar deze heerlijke, grote en paarse kersen hebben wij goed nieuws. Het lange wachten is voorbij, want vanaf morgen (vrijdag 10 juli) is de Kordia weer verkrijgbaar in de Kersenhut.

04. juli 2020
Degene onder u die de boomgaard aan de Kornedijk wel eens bezocht hebben, kennen het bord dat bij de ingang staat. "Hier groeien de grootste en lekkerste kersen van de Betuwe". Nu is smaak iets persoonlijks en vindt je een kers wel of niet lekker, maar het is een feit de Grace Star dit jaar een buitengewoon formaat hebben bereikt. Met enige regelmaat komen wij kersen tegen tijdens het plukken en sorteren die groter zijn dan een € 2,- muntstuk. Zoals u hiernaast op de foto kunt zien. De...

30. juni 2020
Wie afgelopen weekend een bezoek bracht aan de boomgaard, zou denken dat wij hiermee onszelf bedoelen. Daar lijkt het soms wel op gezien de drukte in De Kersenhut en de tent voor de zelfplukkers. En eerlijk gezegd voelen de voeten aan het einde van de zaterdag of zondag ook aan of er een Marathon gelopen is. Maar nee, we bedoelen hier echte topsport.

26. juni 2020
De eerste twee weken van het kersenseizoen 2020 zitten er weer op. Weken die om zijn gevlogen. En wat hebben wij al veel mensen mogen ontmoeten. Bekenden die onze boomgaard al vele jaren bezoeken, maar ook nieuwe gezichten die de weg naar de boomgaard voor het eerst hebben gevonden. Dat we al twee weken onderweg zijn houdt ook in dat de eerste rassen inmiddels geplukt en verkocht zijn. Zo zijn de bomen van de Burlat en Samba alweer leeg. De Merchant gaat ook al als een speer, deze zullen we dit...

22. juni 2020
Oké, we hadden wel verwacht dat velen onder u verlangden naar het kersenseizoen 2020. Maar dat het verlangen zo groot was, daar hadden zelfs wij geen rekening mee gehouden. Want het gebeurd ons niet vaak, maar afgelopen weekend gebeurde het zowel op zaterdag als zondag. Dat we aan het einde van de middag volledig waren uitverkocht!

08. juni 2020
We hebben er weer bijna een jaar op moeten wachten, maar aankomende vrijdag (12 juni) start dan eindelijk het kersenseizoen 2020. Vanaf 9.00 uur heeft u de mogelijkheid om de heerlijke rood/paarse lekkernij te komen proeven en te kopen.

Meer weergeven