De eerste Merchant in de verkoop
23. juni 2022
Is de Merchant u favoriete kers of vindt u dit ras gewoon erg lekker, breng dan gerust een bezoekje aan onze boomgaard aan de Kornedijk. We verwachten dit ras zeker tot en met volgend weekend (2 en 3 juli) in de verkoop te hebben.

Het kersenseizoen gaat beginnen
09. juni 2022
Vrijdag 10 juni vanaf 13.00 zijn de lekkerste kersen van de Betuwe weer verkrijgbaar in onze kersenboomgaard aan de Kornedijk tussen Buren en Buurmalsen. We gaan, zoals elk jaar, weer van start met de Burlat. Een lekkere zoete en sappige kers. Die extra lekker smaakt omdat het voor velen de eerste kers is in 10 maanden tijd. Komt u ook proeven?

10 juni verwachte verkoop eerste kersen
31. mei 2022
Zoals u op de foto kunt zien beginnen de bomen van het eerste ras, de Burlat, nu echt rood te kleuren. Vanaf dit moment duurt het ongeveer nog een week voordat de eerste kersen paars kleuren en daarmee vol op smaak komen. Omdat wij er zeker van willen zijn dat er vanaf de start van het seizoen genoeg rijpe kersen op voorraad zijn, verwachten wij op vrijdag 10 juni voor het eerst de verkoopkraam te openen. Hoe laat dit zal zijn en eventuele overige informatie, zullen wij op een

Eerste kleur op de kersen
16. mei 2022
Het mooie weer van de afgelopen weken laat steeds meer zijn sporen achter in de natuur, zo ook bij ons in de kersenboomgaard. Waar 3 weken geleden de eerste kleine kersjes zichtbaar werden tussen de bloesem, hangen de bomen nu vol met snel groeiende vruchten en is zelfs de eerste kleur te zien op de vroegste rassen.

De eerste kersjes laten zich zien
24. april 2022
Ze hebben nog een lange weg te gaan, maar het is de eerste aanzet van iets dat over een week of 8 moet uitmonden in heerlijk zoete en paarse kersen.

De boomgaard staat in bloei
16. april 2022
Wilt u er met de paasdagen nog even lekker op uit? Onze boomgaard aan de Kornedijk is open en u bent van harte uitgenodigd om te komen genieten van al de bloesempracht!