2 boomgaarden

Ons bedrijf bestaat uit 2 boomgaarden. De boomgaard aan de Kornedijk is onze verkoop boomgaard. Hier bent u van harte welkom om door de boomgaard te lopen en uw eigen kersen te plukken. De boomgaard aan de Groeneweg is gesloten voor het publiek. Dit is voornamelijk onze productieboomgaard. De kersen die hier worden geplukt worden verkocht in de verkoop hut aan de dijk. Lees hier meer over de geschiedenis van de boomgaarden.

Beleef het kersengevoel

Naast het alleen verkopen van kersen, is het ons doel om onze bezoekers te laten genieten van onze boomgaard en natuurlijk onze kersen. Bezoekers zijn dan ook van harte welkom om het kersengevoel te komen ervaren in onze boomgaard!

Loop gerust eens door de boomgaard om te zien hoe de kersen groeien en rijpen. Op een wat minder drukke dag kan het dan zomaar zijn dat Arie, de grote baas, een rondleiding weggeeft! 

 

Tijdens de plukperiode (half juni tot eind juli) staan er verschillende picknicktafels en partytenten waar u rustig even kunt zitten en kunt genieten van de kersen. Picknicken behoort ook zeker tot de mogelijkheden!

Op de zondag maken wij er een echt feestje van; dan krijgt u een lekker kopje verse koffie en is er zelfgebakken kersencake! Dit bieden wij geheel als service en gratis aan. Mocht u hier toch wat voor willen geven, dan staat er een collectebus waar u geheel naar eigen inzicht iets in kunt doneren. Dit jaar komen de donaties ten goede aan het DAPD (Dutch American Police Department), een organisatie die zich inzet voor kinderen met chronische/teminale ziekte of beperking. 

 

Tijdens de bloesemtijd en de pluktijd komen er diverse tochten over de dijk langs onze boomgaard. Hierbij kunt u denken aan de Bloesemtocht in april of diverse fietstochten in de zomermaanden.

Wilt u graag met een groep langskomen om het ultieme kersengevoel te beleven? Dan kunt u een rondleiding boeken met koffie en gebak. Reserveert u daarvoor wel even via de e-mail of telefoon. Zie voor de verschillende mogelijkheden de pagina Arrangementen.

 

Ook buiten het plukseizoen is een bezoek aan de boomgaard mogelijk, neemt u dan even contact met ons op.