Merchant in de verkoop

Een kleine week na de start van het kersenseizoen zijn de laatste Burlat geplukt. Morgen, vrijdag 14 juni, worden de laatste kilo's van dit ras verkocht in de Kersenhut.  

 

Tegelijkertijd zullen wij beginnen met de pluk van het volgende ras, de Merchant. Ten opzichte van de Burlat is de Merchant een stevigere en smaakvollere kers. Dit ras zal vrijdagochtend in de verkoop gaan en naar verwachting ruim een week lang verkrijgbaar zijn in de Kersenhut. 

 

Nog op zoek naar een Vaderdag cadeau? 

Is uw vader een liefhebber van kersen, wat is er dan leuker dan hem te verassen met een kersengeschenk. U kunt in de Kersenhut een cadeau laten samenstellen met allerlei producten gemaakt van kersen. Denk hierbij aan kersenjam, kersensap, kersensaus, onze overheerlijke kersencake en uiteraard een bakje kersen. De kersencake is daarnaast ook aan te raden als lekkers voor bij de koffie.