Vanaf woensdag 19 juni is zelfplukken mogelijk

Nog heel even geduld, er zijn bijna genoeg rijpe kersen in de boomgaard aan de Kornedijk om het zelf plukken van kersen mogelijk te maken. Door de koude temperaturen (voor de tijd van het jaar) en het geringe aantal zonuren op een dag, duurt het allemaal iets langer dan we verwacht hadden. De kersen hebben nog een aantal dagen nodig om goed rijp te worden, daarom is het vanaf woensdag 19 juni mogelijk om zelf kersen te plukken.

 

Heeft u nog niet eerder uw eigen kersen geplukt of weet u niet meer hoe dat moet, bekijk dan vooral nog even onze instructiefilmpjes elders op deze site. Of druk hier om direct naar deze pagina te gaan. Hier leest u ook de regels en voorwaarden die verbonden zijn aan het zelf plukken van kersen.

 

ENGLISH 

PICKING YOUR OWN CHERRIES POSSIBLE FROM THE 19TH OF JUNE

Please be patient a little more! There are almost enough ripe cherries to be able to allow picking your own cherries again. Because of the low temperatures and the low number of sun hours per day, the riping process of the cherries takes a little longer than we expected. The cherries need another few days to get super tasty and ripe. That's why we will provide the possibility of self picking at the 19th of June and not earlier.