Grace Star in de verkoop in de Kersenhut

Inmiddels is het kersenseizoen alweer 2,5 week onderweg en zijn de laatste Merchant geplukt en verkocht. Op de verkoop tafel in de Kersenhut is dan ook het volgende ras in de verkoop gegaan, de Grace Star. 

 

De Grace Star is een stevige kers die zich kenmerkt door een wat ruwer velletje ten opzichte van de andere rassen. Een smaakvolle kers die een goede opmaat is voor de rassen die nog gaan komen.

 

Over 1 van die rassen krijgen wij al veel vragen, namelijk wanneer wij verwachten de Kordia te gaan plukken. Daar kunnen we voor nu kort over zijn, voorlopig nog niet. Het gaat nog zeker 10 dagen duren voordat de eerste Kordia's rijp zijn om geplukt te kunnen worden. Zodra wij weten wanneer we gaan beginnen met plukken van dit ras, zullen wij dat op onze website laten weten.