KORDIA!!! KORDIA!!! KORDIA!!!

Iets sneller dan verwacht zijn zowel alle Grace Star als Korvik geplukt en aan de man gebracht in de Kersenhut. Hetgeen betekent dat we iets eerder dan verwacht doorgaan naar het volgende ras. En dat is niet zomaar een ras, maar de Kordia.

 

Deze kers is samen met de Regina (die later in het seizoen komt) toch wel de favoriet van menig kersenliefhebber. De Kordia is van alle rassen die wij telen de meest stevige kers. Daarnaast heeft de Kordia een sterk aroma die het meest in de buurt komt van de authentieke kersensmaak.

 

Is de Kordia ook uw favoriet, dan is dit het juiste moment om een bezoek te brengen aan onze kersenboomgaard. Naar verwachting denken wij minimaal een week lang Kordia te kunnen verkopen, zeker omdat nog niet alle Kordia rijp zijn. Maar gezien de populariteit van deze kers, raden wij u wel aan om niet te lang te wachten.